3D printing

TA Engineering för tillfället är det enda företaget i hela Sverige som har investerat i 3D Systems Project 2500Plus 3D Printer och tillhandhåller utskrifter av 3D detaljer via den. Vi klarar av att skriva ut detaljer i ABS-liknande plast och gummi.
LÄS MER

Produktutveckling

Inom TA Engineering finns över femton års samlad kunskap vad det gäller produktutveckling.

Produktutvecklingen inom TA Engineering är snarare en livsstil än arbete.
LÄS MER

teknisk dokumentation

Eftersom TA Engineering jobbar från grunden ända fram tills en produkt når marknaden så vet vi vad det krävs för olika dokumentation som styr att en produkt överhuvudtaget kan påbörjas att planeras till att konstrueras.
Vi känner till lagkraven som styr de olika produkternas utveckling/konstruerings förfarande, CE märkning och eftermarknadsmaterialframtagning.

LÄS MER

Verksamhetssystem

I ett allt mer globaliserad värld, kräver de certifierade företagen att deras samarbetspartners jobbar på likvärdigt styrda arbetssätt som de själva gör.
TA Engineering har genom åren bistått och hjälpt många företag att uppnå maximal verksamhetsnytta i form av minskade reklamationer, avvikelser och ökade nöjda kunder.
I TA Engineerings värld standardernas krav hanteras i lättjobbat webbaserat verksamhetssystem som enkelt kan nås av alla inom organisationen oavsett geografiskt område. 
LÄS MER


OM OSS

Taengineering AB
Hasselstigen 7
34138 Ljungby


KONTAKT

Telefon: 070–636 74 99
E-post: info@taengineering.se


NYHETER

Läs senaste nytt inom Ta Engineering och produktutveckling.