nyheter

Vi på Ta Engineering utvecklar just nu många spännande projekt och samarbeten.
Håll dig uppdaterad här på hemsidan och hör gärna av dig för utförligare presentation och offert.

TAENGINEERING AB FYLLER 5 År den 2 oktober 2018. 
Vi vill på detta sättet tacka all personal, alla kunder, samarbetspartners och leveratörer för ett bra samarbete!
Utan Er så hade vi inte stått här och firat!
I samband med firandet så tänkte vi lämna 15% prisreducering på all 3D Print beställningar mellan den 2 till den 20 oktober 2018.

Läs hela inlägget »

Vi erbjuder ytterligare nya materialer i vår PROJET 2500+
För att se listan Klicka här

Läs hela inlägget »

Taengineering´s 3D utskrifts verksamhet har varit igång i två år till hösten. Under den här tiden har vi fått många spännande uppdrag och de kunderna tackar vi för förtroendet och de återkopplingar vi har fått från de är att alla är nöjda och överraskade av precisionen, noggrannheten och finishen på levererade detaljer.
Just med den sista ovanstående meningen vill vi säga att det är skillnad mellan 3D utskrift och 3D utskrift! Klicka här för mer information!

Läs hela inlägget »

Vi tänkte uppmärksamma våra kunder framförallt på 3D Printnings sidan att mellan den 25 juni och 12 juli är semesterstängd på TAENGINEERING´s 3D Printnings avdelning. Förfrågningar och ordrar som läggs under denna tiden kommer att besvaras.

Övrig verksamhet fungerar som vanligt.

Samtidigt vill vi passa på och önska Er alla en Trevlig sommar!

Läs hela inlägget »

Ny film om TA ENGINEERING AB. För att titta på filmen klicka här

Läs hela inlägget »

3D Printing har blivit en riktig framgång för TA Engineering  AB och därför utökar vi och erbjuder från och med 20 maj 2017 ytterligare material inom 3D Printing. De nya materialen är fördelaktiga att användas vid t.ex. fixturtillverkning eller vid framställning av detaljer som behöver vara slitstarka.
Material:
Kolfiber
Kolfiber har den största styrkan jämfört sin vikt samt termisk konduktivitet. Kolfiber passar perfekt för detaljer som behöver leverera den bästa möjliga styrkan och styvheten.
HSHT Glasfiber
Hög Styrka, Hög Temperatur (HSHT) Glasfiber är ett material som är framtaget speciellt för användare som behöver starka detaljer i miljöer med högre temperaturer.
Glasfiber
Glasfiber är ett kostnadseffektivt material. Det är lika starkt som kolfiber, men 40% så styvt och dubbelt så tungt. Passar perfekt för vardagliga tillfällen när du behöver starka detaljer.
Kevlar
Kevlar har de bästa egenskaperna för att stå emot nötning och är vårt mest flexibla material när du behöver detaljer som är hållbara och klarar tuff hantering.

Läs hela inlägget »

TA Engineering har inlett samarbete med Linnéuniversitetet. Programmet inom samarbetet heter "Ledarskap-organisation, kreativitet och entreprenörskap".  Läs mer om samarbetet genom att klicka på länken här.

Läs hela inlägget »
Etiketter: linnéuniversitetet

TA Engineerings AB-s satsning på 3D skrivare har uppmärksammats i tidningen Smålänningen

Läs hela inlägget »
Ta Engineerings nya 3D-skrivare gör det möjligt att snabbt och enkelt skriva ut prototyper i Ljungby.

Projet 2500Plus 3D printern skriver ut i plast- och gummimaterial i två färger och är tillgänglig för företag i Sverige och Danmark som på ett prisvärt sätt vill kunna skriva ut i 3D.
- Vi erbjuder en högkvalitativ service inom produktutveckling och 3D utskrifter, säger Tibor Albert, VD för Ta Engineering. Vår förmåga att kunna producera olika sorters delar och mekanik är nästintill obegränsad och vi tar oss an både större och mindre uppdrag.

Hela artikeln finns att ladda ner på engelska i länken nedan.
Läs hela inlägget »


OM OSS

Taengineering AB
Hasselstigen 7
34138 Ljungby


KONTAKT

Telefon: 070–636 74 99
E-post: info@taengineering.se


FÖLJ OSS 

Läs senaste nytt inom Ta Engineering och produktutveckling.